Wat doen wij ?

VGL bouw is een allround aannemer. Door onze jarenlange ervaring zijn we heel breed inzetbaar. We werken uiteraard met de traditionele bouwwijzen, maar wij gaan zeker ook mee in de ontwikkelingen van deze tijd.
Zo houden wij de kwaliteit hoog en kunnen ieder project van modern tot klassiek perfect uitvoeren.
 

Verbouw en Aanbouw

Uiteraard dient uw verbouwing volgens uw ontwerp en wensen uitgevoerd te worden.
Daarnaast dient het ook te voldoen aan de strenge technische eisen van deze tijd.
Met onze ervaring, inzicht en materiaalkennis kunnen wij u een professioneel advies geven, zodat het eindresultaat precies naar uw wens zal zijn, perfect past bij uw bestaande object en voldoet aan de moderne bouwnormen.
 

Reparatie / Renovatie

Voor de meest uiteenlopende bouwgerelateerde reparaties en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij ons terecht.
Van het vervangen van ramen, deuren en kozijnen tot het herstellen van voegen, metsel- en pleisterwerk en verbouwen van badkamer, toilet en stucwerk.
Maar VGL bouw is ook voor grootschalige renovatieprojecten inzetbaar. Denk aan traditioneel- en siermetselwerk,
herplaatsen van kozijnen en renoveren van gevels.
 

Nieuwbouw

Bij het bouwen van een eigen huis of bedrijfspand komt natuurlijk een hoop kijken, er moeten immers veel zaken geregeld, besloten en uitgevoerd worden.
U krijgt van ons professionele begeleiding, wij houden u op de hoogte van het verloop van uw project en zorgen voor een goede aansturing van het werk. Zo heeft u de zekerheid van een goed verloop van uw project en kunt rekenen op een uitstekend eindresultaat.
 

Afbouw / Projectinrichting

Na het opleveren van een project zijn er vaak zaken zoals scheidingswanden, bewegwijzering,  kliklijsten,  ophangsystemen, white- en prikborden nodig.
Wij kregen steeds vaker de vraag van onze klanten om hierin te voorzien dat het is inmiddels is uitgegroeid tot  een aparte tak van ons bedrijf.
Van het plaatsen van metal stud wanden tot het leveren en monteren van ophangsystemen inclusief white- en prikborden.